Refreshing Foot Cream

I lager.
155 kr
Antal: 2
UPPFRISKANDE FOTKRÄM
Kylande, uppfriskande och vårdande fotkräm med gröna mikroalger extrakt, pepparmyntsolja och bivax.
Glycerin är en del av hudens eget fuktgivande system. Den är därför lämplig som fuktighetskräm och är därför mycket kompatibel. Glycerin bör också ha en barriärskyddande effekt.
 Bivax är hårdare och innehåller mindre fet i jämförelse med andra fetter och oljor. Bivax används i kosmetika som en hudskyddande ingrediens. Dessutom bildar den en lätt skyddande film på huden, detta utvecklar en lugnande effekt på hudirritation och torrhet. Den lätta skyddsfilmen minskar också fuktläckage från huden.
Mentol / Menthyl Lactate lovar en långvarig kyleffekt och en behaglig friskhet på huden. Huden är uppfriskad och tonad. Menthol förekommer naturligt i eterisk olja från växter i släktet Mentha (pepparmynta).
Extraktet från de gröna mikroalger eller Chlorella vulgaris finns över hela världen i stående och rinnande vatten. Den proteinrika aktiva ingrediensen motarbetar svullna, mörka cirklar och rosacea.. Produkten har en stärkande effekt och garanterar ett jämnt hudutseende.
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/661a8d9fa0c6737bd12b740c/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();