Fransar & Bryn

Klassisk Lashlift:

I lashlift böjer vi dina egna fransar efter ditt ögas form samt fransarnas längd. Vi ger dom en intensiv svart färg. Ögat känns piggare och fransarna både längre och fylligare. Efter din lashlift kan du leva precis som vanligt utan restriktioner, använda dina ordinarie aktiva hudvårdsprodukter och smink precis som du själv önskar.

Hållbarhet 4-6veckor.

Du kan även lägga till plock och färg av bryn för endast 50;-

Lashlift med Botox inpackning:

I lashlift böjer vi dina naturliga fransar och ger dom intensiv svart färg som piggar upp ögat och fransarna känns både längre och fylligare.

Botox är en sammansättning av keratin och kollagen inpackning som ökar vi dina fransars styrka och hållbarhet med en skyddande hinna som ger fyllighet till din naturliga frans. Ger en vitaminboost som gör dom längre, tjockare och mer hållbara. De blir starka och friska med fyllighet och längd.Under din behandling får du njuta av en 10min skalp och nackmassage.


Hållbarhet 6-8veckor

Lägg till färg och plock av bryn för endast 50;- i behandling.


Vi avslutar alla lashliftbehandlingar med reparerande keratin som ger glans till dina fransar.

Vi uppskattar om ni kommer utan mascara till er behandling.

Obs att 24h efter behandlingen ska ni inte applicera några produkter, vatten, gnugga eller liknande på fransarna för att de inte ska falla från sin böjning, efter minst 24h kan ni leva precis som vanligt utan att tänka och använda alla aktiva produkter som ni önskar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Färgning av fransar och bryn.

konsultera fram med terapeuten vilken färg ni önskar och välj mellan vaxning eller plock i behandling.

Du kan även boka vax och färgning av bryn som behandling.

Besök gärna vår boxningssida för att se alla våra behandlingar.