Dermalogica

hudvårdande produkter

Dermalogica skapades i Los Angeles av en kvinna som heter Jane år 1986.

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos oss finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane som skapade Dermalogica skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Ice Globe Duo
595 kr
PreCleanse
610 kr
Hydrablur Primer
Slutsåld
Active Moist
585 kr
biolumin-c serum
1 180 kr
age defense kit
Slutsåld

Dermalogicas åtaganden

- Våra produkter är certifierade av PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) och Leaping Bunny.

- Alla utom 4 produkter är veganvänliga.

- Produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, mineraloljor, lanolin, parabener, S.D.-alkohol och mikroplaster.

- Under år 2020 kommer 90% av våra förpackningar att vara återvinningsbara eller nedbrytbara. Idag är många av förpackningarna är redan återvinningsbara.

- Våra pappersförpackningar och övrigt material av papper är certifierade av FSC (Forest Stewardship Council) som verkar för ett hållbart, ansvarsfullt och miljöanpassat bruk av världens skogar.

- Våra produkter tillverkas i Kalifornien, USA, som håller de högsta standarderna för tillverkning och produktion

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/661a8d9fa0c6737bd12b740c/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();