Jane Iredale

Jane iredale - the Skin Care Makeup®

Hudvårdande mineralmakeup sedan 1994 med ett sortiment som passar alla hudtyper och hudtillstånd. Produkterna är enkla att applicera och förstärker varje individs naturliga skönhet. Jane iredale - the Skin Care Makeup, var den första som försåg den professionella hudvårdsbranschen med mineralmakeup med hudvardande egenskaper.

-Hudvård - Makeup - Skydd- allt i ett för att vårda och ta hand om din hud på ett hudvårdande sätt och skyddar mot uv strålar med spf skydd i alla makeupprodukter. Känns bra och ser bra ut på huden, inga tilltäppheter eller irritationer. Denna hudvardande mineral smink låter din hud andas samtidigt som den innehåller vårdande ingredienser. Makeup som passar alla åldrar.


  • Vegan
  • Glutenfree
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/661a8d9fa0c6737bd12b740c/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();