Ansikte

Portömming 50 min

För dig som har mycket orenheter och vill tömma ordentligt och få en härlig djuprengöring. •Dubbelrengöring. •Peelning med ånga •Portömmning •Mask som masseras in med heta lava stenar. •Avslutande produkter. Vi fokuserar på orenheter och att stänga igen porerna.


Portömming express 25min

För dig som vill få en snabb rensning av dina orenheter och porer. •Dubbel djuprengöring. •Peeling med ånga. •portömmning. •Avslutande produkter.


Klassisk ansiktsbehandling herr 50min

Dermalogicas Skinpro ansiktsbehandling. 

Vår manliga ansiktbehandling där vi anpassar oss efter mannens strukturer, skägg och hudtyp. Varje skinpro skräddarsys och anpassas utefter varje kund och dess behov som kommer till oss, därför är varje behandlig unik. *Djuprengörande 2 stegs rengöring. *Anpassad Peeling. *Brynplock.( om önskas). *Portömmning * Massage med väl utvalda Serum. *Skäggmassage med vårande Risgroddsolja. *Kombinerade masker som masseeras in med varma lava stenar. *Avslutande lager på lager teknik med våra hudvårdande produkter. Vid varje behandling görs nogrann hudanalys, rekommederade hudvårdsrutin som anpassas utefter dig själv och en härlig upplevelse.


Klassisk ansiktsbehandling express + ryggmassage 50min

Njuta av en härlig 20 minuters ryggmassage & Skinpro30 ansiktsbehandling. 20 min ryggmassage. ansiktsbehandling express: *Dubbelrengöring. *Peeling med ånga. *Ansiktsmasker som masseras in med varma lavastenar. *Avslutande produkter. En perfekt behandling för dig som vill ha det härliga av två världar men tiden är knapp.


Klassisk ansiktsbehandling express 25min

Dermalogicas skinpro30 Dermalogica ProSkin är en ansiktsbehandling framtagen för att enkelt kunna utforma effektiva, resultatinriktade men också fantastiska upplevelser. ProSkin30 är en skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov. Koppla av en halvtimme i en bekväm behandlingssäng medan hudterapeuten inleder med noggrann rengöring av ditt ansikte och sedan analyserar din hud. 

Ni kommer därefter överens om vilket av följande behandlingssteg som är viktigast för din hud just nu: • Exfoliering/peeling • Djuprengöring • Ansiktsmassage med mask • Intensivbehandling med serum & krämer. Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för att ge hållbara resultat. 

Den perfekta behandlingen för dig som har ont om tid eller som vill komma oftare för att behandla specifika hudtillstånd.


Klassisk ansiktsbehandling 50min

Dermalogicas Skinpro60 50minuter ansiktsbehandling. Dermalogica ProSkin är en ansiktsbehandling framtagen för att enkelt kunna utforma effektiva, resultatinriktade men också fantastiska upplevelser. ProSkin60 är den ultimata Dermalogicabehandlingen. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat och en unik, spa-liknande behandlingsupplevelse. Varje behandling börjar med Dermalogicas noggranna dubbelrengöring och Face Mapping hudanalys. Därefter inleds ansiktsbehandlingen med professionell dubbelrengöring av ansikte, hals och dekolletage/axlar/nacke och därefter utförs en noggrann hudanalys. Du och hudterapeuten kommer överens om vilken inriktning din behandling ska ha och vilka steg som ska genomföras: • Exfoliering/peeling • Djuprengörande portömning ° Formning av bryn • Ansiktsmassage. ° Mask med varma stenarmassage • Intensivbehandling med serum & krämer. Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för att ge hållbara resultat. Behandling: ProSkin 60 Tid: 50 min För vem: Perfekt för dig som både vill ha professionella resultat och en behandlingsupplevelse utöver det vanliga.


Lyxig ansiktsbehandling 80min

80 minuters ansiktsbehandling. Dermalogica ProSkin är en ansiktsbehandling framtagen för att enkelt kunna utforma effektiva, resultatinriktade men också fantastiska upplevelser. 

ProSkin90 är den ultimata Dermalogicabehandlingen. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat och en unik, spa-liknande behandlingsupplevelse. Lång underarm och handmassage med oljor och bodylotion från dermalogica med härlig lavendel och citrus. Varje behandling börjar med Dermalogicas noggranna dubbelrengöring och Face Mapping hudanalys. Därefter inleds ansiktsbehandlingen med professionell dubbelrengöring av ansikte, hals och dekolletage/axlar/nacke och därefter utförs en noggrann hudanalys. Du och hudterapeuten kommer överens om vilken inriktning din behandling ska ha och vilka steg som ska genomföras: • Exfoliering/peeling • Djuprengörande portömning ° Formning av bryn. • Ansiktsmassage ° Mask och massage med heta stenar. ° Hand och underarmsmassage med vårdande krämer och oljor. • Intensivbehandling med serum & krämer. Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för att ge hållbara resultat. Behandling: ProSkin 90 Tid: 80 min För vem: Perfekt för dig som både vill ha professionella resultat och en behandlingsupplevelse utöver det vanliga.


Klassisk ansiktsbehandling 50min & Lashlift med bryn

Njut av en 50 minuter lång ansiktsbehandling av dermalogicas signatur behandling med fokus på just din hud och därför skräddarsys hela uppsättningen av behandlingen och produktval under hela processsen för att din hud och du ska få det optimalaste för just dig. 

Sedan utförs lashlift där vi böjer och färgar dina fransar med proteinrika vätskor som stärker dina fransar samt avslutas med stärkande och skyddande keratin. Under tiden färgas dina bryn efter önskemål och anpassning för just dig.

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/661a8d9fa0c6737bd12b740c/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();