Kropp

Vi har flertal olika härliga behandlingar för kropp och knopp där vi kombinerar både ansikte i samband med din kropp där du själv kan välja vad just du önskar.

Kroppsinpackning med torrborstning.

Vi börjar med att torrborsta hela din kropp med en borste anpassad efter huden på kroppen. Detta avlägsnar döda hudceller och ökar de nya hudcellerna att produceras, motverkar celluliter, ökar blodcirkulationen samtidigt som vi öppnar upp för att produkter ska kunna absorberas snabbare, lättare och djupare.


Sedan masseras du in med utvalda produkter och oljor för att sedan bäddas in med handdukar och filtar. Till lugn musik får du ansikts och skaplmassage som hjälper dig att komma ned i varv.

Kroppsinpackning med ansiktsbehandling:

Vi börjar med att torrborsta hela din kropp med en borste anpassad efter huden på kroppen. Detta avlägsnar döda hudceller och ökar de nya hudcellerna att produceras, motverkar celluliter, ökar blodcirkulationen samtidigt som vi öppnar upp för att produkter ska kunna absorberas snabbare, lättare och djupare.

Sedan masseras du in med utvalda produkter och oljor för att sedan bäddas in med handdukar och filtar. Till lugn musik får du express ansiktsbehandling och skaplmassage som hjälper dig att komma ned i varv. 

Ryggbehandling:
Som en ansiktsbehandling fast för ryggen, en otroligt skön och avslappnande behandling där vi pejlar, djuprengör, portömmer, masserar och använder avslutande produkter som duon rygg är i behov utav. 

Fotvård med eller utan nagellack.

650:- / 720:-  lacket följer med dig hem så du kan använda det fler gånger. Både praktiskt och hygiensikt.

Vaxning:

Med olika vax för specifika områden kan vi få med så mycket hår som möjligt samtidigt som vi vårdar din hud och minskar smärta samt att varningen går effektivt snabbt utan att vara långdragen. Med detta kan vi också garantera hygienen utan de vax vi använder för din och andras säkerhet.

Hot Stone Massage 30-80mintuer.

En härlig spa behandling som värmer och mjukar upp stela muskler och leder, med heta lavastenar och utvald olja masserar terapeuten upp muskler med värmen från stenar som ökar blodcirkulationen och lymfflödet.
Lavastenarna innehåller järn som ger energi till kroppen och kan absorberas upp av huden.
Upplev känslan av total avslappning och energin som ges till din kropp. En perfekt behandling när man känner sig frusen och stel.

Klassisk Massage 30-80 minuter:

Med väl utvalda oljor mjukar vi upp stela muskler och leder samt löser upp spänningar och knutar. 

Anpassas alltid efter kundens behov och önskemål då vi alla tycker om olika hårda tryck eller om man har specifika problem.

Gravidmassage 60minuter:

Med väl utvalda oljor som ska arbeta avslappnade och uppmjukande för både mamma och bebis får man den optimala spa upplevelsen där vi  använder läkande mandelolja (risin vid allergi), avokadooljan som har bevisad effekt på bindvävens effekt att vidga sig och eterisk olja av lavendel som lugnar, och skapar harmoni.

Aroms massage 60-90 minuter:

Vi använder oss av äkta eteriska oljor som vi blandar specifikt efter ditt sinnestillstånd. En avstressande och mjukgörande massage där vi tillsammans med uppmjukning av dina muskler går oljorna djup ned i din hud, muskler och organ. Väldigt avstressande och balanserande behandling som verkar långt efter det att du fått behandlingen.

Energikicken:

Det bästa av två världar där vi startar med en uppmjukande 20minuters ryggmassage för att sedan avsluta med en skinpro30 behandling där vi vårdar ditt ansikte. Helt magsik behandling för dig som har svårt att välja.