OM OSS

Omtanke, trygghet & säkerhet!

ICS grundades utav My som har visionen av att bygga en säker och professionell miljö där kunden kan njuta utav olika behandlingar och känna sig säker oavsett vem man besöker. Ett härligt ställe där man kan känna sig avslappnad att göra det mesta under ett och samma sak. 

Pandemin har vart ett prövande år och ICS är otroligt tacksam och glad över att under denna tid har vi växt tillsammans med er, så tack alla trogna & lojala kunder för att ni litar på oss och fortsätter att komma till oss på ICS. Vi fortsätter sträva efter att bli bättre och bättre för alla våra nöjda kunder. Så fortsätt besöka oss om du vart hos oss tidigare och om du är ny är du varmt välkommen, vi kommer göra vårt bästa för att du ska bli nöjd!

Under våren/sommaren 22 händer det en massa roliga och spännande saker och vi hoppas att du är med på den resan tillsammans med oss och fortsätter besöka och stötta oss på olika sätt. 

Varmt välkomna!


My Löfqvist Yalcin. Grundare & VD ICS.

Examinerad hudterapeut, Makeup artist och fransstylist m.m.

Nathalie , Massör & Spa -therapeut

Gilgrace , Sjuksköterska & Massör.

Lotta Hylander, Ägare av Tweakments. Legitimerad sjuksköterska, IVO registrerad.

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/661a8d9fa0c6737bd12b740c/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();