Marc Inbane Hyaluron Active Body Lotion

I lager.
449 kr
337 kr
Antal: 2

Bodylotion som aktiverar, intensifierar och förlänger solbrännan (ingen brun-utan-sol).

För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: En silkeslen och återfuktande bodylotion som aktiverar, intensifierar och förlänger solbrännan (ingen brun-utan-sol). Marc Inbane Body Lotion är förstärkt med hyaluronsyra, tyrosilane, squalane, sheasmör, A-, C-, E-, F-vitamin och Provitamin B5 som förbättrar hudton, textur och fasthet. Den minskar fuktförlust och ökar produktionen av melanin för en snabbare, djupare och mer hållbar solbränna, både från solen och från brun-utan-sol-produkter.

Funktioner:
• Maximerar och förlänger solbrännan 
• Näringsgivande och vitaliserande
• Mjuk konsistens som inte klibbar 

Huvudingredienser:
Hyaluronsyra SLMW: Booster med mycket återfuktande egenskaper som motverkar för tidigt åldrande av huden. Den minskar tecken på uttorkad hud, fina linjer och rynkor, vilket gör att huden ser slätare, yngre och fylligare ut. Förkortningen SLMW står för Super Low Molecular Weight. Molekyler med lägre molekylvikt är mindre och kan lätt nå de djupare skikten av huden. Där bibehålls fuktnivåer, främjar en jämn hy, ger djup återfuktning och verkar märkbart uppstramande. 

Tyrosilane: Ger en mer intensiv och långvarig solbränna genom att aktivera hudens melaninproduktion. 

Squalane: Fungerar som hudens egen olja och ger intensiv återfuktning, förbättrar hudstrukturen, motverkar fria radikaler, minskar för tidigt åldrande av huden och stärker/skyddar hudbarriären mot bland annat uttorkning och föroreningar. 

Sheasmör: Veganskt smör som ger intensiv återfuktning och mjuk/smidig hud. Har antiinflammatoriska och läkande egenskaper och skyddar mot skadliga miljöfaktorer. Är rik på antioxidanter. 

Vitamin A: Främjar en hälsosam cellproduktion och stimulerar kollagenproduktionen. 

Vitamin C, E och F: Genom att kapsla in vitaminerna C, E och F i en liposomal bärare blir de mer stabila och absorberas mer effektivt av huden. De fungerar som kraftfulla antioxidanter, bekämpar fria radikaler och bidrar till att upprätthålla en frisk hud. Vitamin C spelar också en viktig roll i produktionen av elastin och kollagen.

Provitamin B5: Återfuktar genom att attrahera och behålla fukt, vilket gör huden mjuk och smidig. Har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att minska rodnad och irritation. 

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/661a8d9fa0c6737bd12b740c/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();