Doftpinnar & havsalt till badet (värde 358kr)

I lager.


300 kr

Doftpinnar.

En kollektion av Doftpinnar med samma milda och rena doftegenskaper som Massageljusen. Klintas Doftpinnar har samma milda och rena doftegenskaper som Massageljusen och vi väljer att gå samma väg vi hittills gjort, nämligen den naturliga och den miljövänliga. Till skillnad från många andra doftpinnar som mestadels består av alkohol eller glykol har Klinta grävt lite djupare och hittat en vegetabilisk olja med lika goda doftbärande egenskaper som alkohol men utan den starkt alkoholhaltiga ångan. Klintas Doftpinnar baseras nämligen på olja från sojabönan en lättodlad och snabbväxande böna som är helt förnyelsebar. Sedan tillsätts det antingen eterisk olja eller doftolja.

Havssalt till badet.

300gram rent nöje att ha i ditt bad eller fotbad för en spakänsla hemma.

Klintas råa helt naturliga havssalt har renats, skördats och packats helt för hand och därmed kunnat bibehålla alla sina näringsämnen och mineraler. Saltet stimulerar , rengör och mjukgör huden men också aktiverar på insidan och hjälper kroppen att sänka blodtrycket, behandla artros, ömma muskler och leder.

Magiskt renande & detoxande för sinnen och kroppen. Väl utvaldt havssalt, örter & eteriska oljor motverkar stress, ångest, lugnar och stärker dina sinnen.

Häll direkt i badet/ fotbadet eller varför inte peela kroppen med innan du lägger dig i badet en stund för en meditativ vila.